vrijdag 30 juni 2017

Training Projectschrijven & Training Management Skills

Trainingen voor personen verbonden aan sport– en cultuurorganisaties en buurtorganisaties die sport– en cultuuractiviteiten organiseren voor en met een doelgroep

Projectschrijven
Zaterdag 15 en zondag 16 juli, 9.30u– 16.00u, Asewa Otono

Een training in het schrijven van een projectvoorstel bestemd voor indiening bij een financierder. Tijdens de training komen de basisonderdelen van een projectvoorstel aan de orde. De training zal o.a. ingaan op de volgende vragen:  welk probleem wil je oplossen met het project? Op welk onderdeel van het probleem wil jij je richten? Welke activiteiten zul je uitvoeren om het probleem op te lossen? Hoeveel kost de uitvoering van het project?

Management Skills
Zaterdag 12 en zondag 13 augustus, 9.30u– 16.00u, Asewa Otono

Een training in het sturen van activiteiten binnen je organisatie. De training gaat in op enkele belangrijkste vaardigheden voor leidinggevenden binnen sport– en cultuurorganisaties. Hoe kan je organisatieleden motiveren en enthousiasmeren? Het stellen van organisatiedoelen, delegeren van taken, teambuilding, interne communicatie, probleemoplossend werken en conflicthantering komen onder andere tijdens de training aan de orde.

Wat kost het?
Deelname per training kost SRD 75,- per persoon, of SRD 100,- voor 2 personen. (Max. 2 personen per organisatie, inclusief digitale hand-outs en consumptie). Korting mogelijk bij deelname aan beide trainingen.

Interesse voor deelname? 
Aanmelden voor de training geschiedt door het invullen van het registratieformulier.
Click hier voor de link naar het formulier.
De aanmelding sluit op dinsdag 11 juli  2017.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen zullen gescreend worden op basis van de bovengenoemde criteria voor deelname.

Voor meer informatie: projekta@sr.net; tel:  439924/ 439925

Geen opmerkingen:

Een reactie posten