woensdag 29 juli 2015

Training Fundraising - basisprincipes-Een gebrek aan middelen is vaak het grootste obstakel voor buurt-sport-en cultuur organisaties. Wij bieden bestuursleden van organisaties een training in de basisstappen voor Fundraising aan.

Wie kunnen meedoen?
Bestuursleden verbonden aan buurt-, sport en/of  culturele organisaties. 
Per organisatie kunnen minimaal 2 en maximaal 3 bestuursleden meedoen.

Waar en Wanneer is het?
Zaterdag 15 en zondag 16 augustus van 9.30 uur– 15.00u.
Plaats: Lalla Rookh gebouw

Wat kost het?
SRD 50,- per persoon (inclusief hand-outs, snacks en drank).

Interesse voor deelname?
Mail ons of klik hier voor het registratieformulier.
De aanmelding sluit op maandag 10 augustus.

De training gaat door bij een minimaal aantal van 15 personen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als er meer aanmeldingen zijn , vindt er een selectie plaats.

LET OP:
Alleen organisaties die MET (en niet slechts voor) doelgroepen werken (kinderen, jongeren etc.)  en sport– of  cultuuractiviteiten ontplooien, kunnen meedoen. Bent u van een buurtorganisatie, maar doet u ook aan bijv. slagbal of is er een dansclub, dan bent u welkom.  Bent u niet zeker of uw organisatie kan meedoen: mail ons even.

Culturele en sportactiviteiten dragen bij aan  het vormen van assertieve, proactieve en creatieve burgers. Elke jongere moet de mogelijkheid krijgen om aan culturele– en sportactiviteiten te doen.  Dat wil het programma “Actieve Burgers door Cultuur en Sport” bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten