dinsdag 19 januari 2016

Gratis training project ontwerp en project schrijven


PROJEKTA nodigt organisaties uit deel te nemen aan een training projectontwerp en project schrijven. De projecten moeten te maken hebben met onderwijs, milieu, of gemeenschapsontwikkeling. Er zij geen kosten verbonden aan deze training.

Welke organisaties komen in aanmerking?
Om in aanmerking te komen voor deelname aan de training moeten organisaties:
  • Rechtspersoonlijkheid bezitten. (het registratienummer van de organisatie dient vermeld te worden in het aanmeldingsformulier)
  • Projectideeën willen uitwerken die passen binnen de themagebieden. Klik hier voor een gedetailleerde beschrijving van de thema’s, en andere voorwaarden.
  • Bereid zijn het gehele trainingstraject te doorlopen, bestaande uit 5 trainingsdagen in de periode februari en maart en eventueel 2 extra dagen in april. Bij opgave voor de training committeert de organisatie zich aan deelname van de eerste drie dagen.
Hoe kom je in aanmerking?
Uw organisatie en het projectidee kunt u registreren door hier te klikken. Beschrijf uw projectidee zo duidelijk mogelijk; de selectie zal vooral hiervan afhangen! Organisaties hebben tot uiterlijk vrijdag 29 januari 2016,uiterlijk 15.00 uur de tijd om het formulier in te vullen. Uit de ingevulde formulieren worden er maximaal 15 projectideeën geselecteerd die, onder begeleiding van PROJEKTA, verder ontwikkeld worden tot projectaanvragen.

De uit de training voortgekomen aanvragen zullen door de deelnemende organisatie zelf moeten worden aangeboden aan fondsen.
U krijgt uiterlijk woensdag 3 februari 2016 bericht of uw idee geselecteerd is voor verdere uitwerking tijdens de training. Formulieren die niet volledig zijn ingevuld, worden NIET in behandeling genomen. Alleen geselecteerde projectideeën worden gecontact.

Voor meer informatie: E-mail: projekta@sr.net,  T: 439924/439925
blog: www.projekta-suriname.blogspot.com
of via FB www.facebook.com/ProjektaSR

Dit initiatief wordt door de Alcoa Foundation ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten